Loading...
 • slidebg1

  3D Vision
  Project 1


  Učestvovali smo u realizaciji

 • slidebg2

  3D Vision
  Project 2


  Učestvovali smo u realizaciji

 • slidebg3

  3D Vision
  Project 3


  Učestvovali smo u realizaciji

O nama

Šta želimo i čemu težimo? Kroz dosadašnje višegodišnje iskustvo što u građevinarstvu, a posebno u dizajnu, proizvodnji namještaja i uređenju enterijera shvatili smo da tržištu i kupcima još uvijek nedostaje jedna adresa ili još bolje jedan “voditelj projekta” kako bi ostvarili ono deklarativno i poželjno “ključ u ruke”. Naša politika i vizija će upravo maksimalno težiti tome.
Poštovani Kupci, koliko ste potrošili vremena, novca, zdravlja, i živaca razgovarajući ,moleći, obilazeći, pojedinačno po fazama od ideje do useljenja u Vaš dom ili realizaciju dosadašnjih Vaših projekata? Sve u nadi da ćete uštedjeti nešto novca, a onda kad već bude kasno shvatite da je “VRIJEME -NOVAC”.
Od sada sa firmom 3D Vision ćete to moći uraditi samo na jednom mjestu. Dizajnirati ćemo za Vas i sa Vama, pripremiti projektnu i drugu dokumentaciju i detaljno Vam to prezentirati prije samih radova, napraviti okvirni budžet i realne rokove po fazama, koordinirati projektante, kooperante, vršiti kontrolu ,koordinasati prijevoze, montaže, isporuke.

Imamo timove-suradnike za projektovanje, kvalitetne dobavljače materijala, kvalitetne proizvođače po svim fazama, mogućnost trgovine na domaćem tržištu i izvoza u EU i samo jednu adresu i jednu odgovornu osobu koja će komunicirati sa Vama i garantovati Vam za sve. Na tržištu, primjećujete da, nedostaje upravo firma poput 3D Vision, zar ne? Imamo prazan prostor između već velikih i renomiranih firmi čiji su kapaciteti uglavnom opredjeljeni za inostrane kupce i cjenovno i rokovski veliki broj kupaca nije u mogućnosti ni da im pristupi.? Rješenje se nameće samo? Zato pored dugogodišnjih kupaca, kooperanata , projektanata, dizajnera ,dobavljača, sa kojima sam do sada uspješno surađivao na različitim projektima ,a sa kojima smo dogovorili i buduću suradnju, pozivam i druge majstore svoga zanata, a koji preferiraju ličnu slobodu, samostalnost, odgovaran poslovan odnos, transparetnost ,a prije svega povratak elementarnog fer ponašanja u poslovne i uopšte međuljudske odnose,ne da nam se samo pridruže, nego da budu i sukreatori i ravnopravni sudionici ove vizije.